www.balancen.net © 2012 • www.yogabalancen.net

NAMASTE
lasse 
månedens yogi

        

lasse, 32 år deltog i sundhedsdagen i maj og har gennem sommeren jævntligt fået private yogatimer og med selvdisciplin etableret sin egen praksis...

 

  

 

Yoga for mig har indtil årskiftet 11/12 været præget af fordomme og uvidenhed.

Det har selvsagt heller ikke fået den store opmærksomhed, men da en af mine gode venner fortalte om en udrensning, som han havde prøvet, stod det lysende klart for mig, at netop denne udrensning var noget som jeg havde søgt og længtes efter i mange år.

Jeg har i hele mit voksne liv kæmpet mod overvægt og har i lange perioder spist alt for meget. Mit tarmsystem har lidt i årevis, da jeg næsten konstant enten har været på slankekur eller bare proppet i munden.

Det har givet mig store gener til dagligt i form af forstoppelse og en meget sart mave... Så da udrensningen var vel overstået og min kære yogalærer/psykolog forklarede, hvad udrensningen indebar af diæt i 10 dage osv., var der ingen vej udenom.

 

Jeg har aldrig gjort noget halvt og derfor skyldte jeg også mig selv at følge retningslinierne så godt som muligt efter udrensningen.

Selve dagen var enormt hyggelig (var den eneste mand) og dagene efter noget helt specielt. Det var som efterhånden opmærksomheden om min egen krop og sind blev større og større, var det umuligt ikke at blive tiltrukket af yogaen.

 

Yoga er for mig:

Jeg har nu dyrket yoga i 4-5 mdr og hvor det allerede nu er blevet en uundværlig del af livet og fremtiden.

Min styrke tiltager og jeg er blevet meget mere smidig.

Da vi startede var mine led så stive og nu på kun 4 mdr er der sket så stor en ændring, at det ikke vil være fair at sætte ord på - det er simpelthen helt helt vildt!

Det har desuden medført, at mine spisevaner er blevet lagt helt om og min vægt har været stabil nu i 4 måneder for første gang nogensinde.

 

Resultaterne taler sit tydelige sprog og der er tændt en fakkel indeni mig, som ikke er til at slukke...

Mit mål er bare at blive ved med at dyrke yoga, at blive ved at lære, blive stærkere, blive smidigere, at bibeholde en sund krop og udvikle nye bekendtskaber...

 

 

 

 


"Min styrke tiltager og jeg er blevet meget mere smidig. Da vi startede var mine led så stive og nu på kun 4 mdr er der sket så stor en ændring, at det ikke vil være fair at sætte ord på - det er simpelthen helt, helt vildt!"


"Jeg har nu dyrket yoga i 4-5 mdr og hvor det allerede nu er blevet en uundværlig del af livet og fremtiden.""der er tændt en fakkel indeni mig, som ikke er til at slukke..."

 "det vil ikke være fair at sætte ord på - det er simpelthen helt, helt vildt!"

 

 

       inde på bloggen yogiliv er der flere billeder af lasse fra tidligere og fra hans allerførste yogasessions...