www.balancen.net © 2013 • www.yogabalancen.net

månedens

yogini
marts
2013

           


se billeder fra hannes
rejse
HER

 

yogaferie i paradiset
Her sidder jeg i paradiset – tættere på kan man næppe komme!
Fred og ro.
Havets brusen i baggrunden.
Beostæren slår en trille, mens den tigger ved bordet.
De smukke paradisfugle med deres flotte fjerhaler, der leger tagfat i kokos palmernes top, mens de ”ringer til hinanden”.
Aben, der synes, at de små bananer på lige præcis mit banantræ er de bedste – banantræet står 4 meter fra min altan.

Dette er hverdag på yogaferie med Britt på Bottle Beach på Koh Phangan i Thailand.

Sad en regnvejrsdag i Danmark og ledte efter en aktiv ferie, hvor jeg kunne få nogle timers aktivitet samtidig med der var tid til, at jeg kunne få kigget indad i mig selv. Har aldrig været særlig god til at vise mine følelser og ville arbejde med det. Havde for ½ års tid siden sagt mit job op, da det ikke gjorde mig godt og ville også bruge lidt tid til at overveje min fremtidige arbejdssituation.

Og her var Britt´s koncept bare helt perfekt.

Så det var med optimisme, jeg mødte op den første morgen til yoga - kunne jeg mon komme af med min meget dårlige holdning/duknakket ved hjælp af yogaen?

Jeg havde aldrig drømt om, at jeg ville blive rettet ud med kun 8 dages yoga, men det er hvad jeg blev – nu vel, jeg skal selvfølgelig selv arbejde videre på det for at holde det ved lige.

Og det er helt fantastisk, hvad det gør for ens humør - jeg går nu med stolt løftet hoved og min selvtillid er kommet et eller nogle trin op af stigen. Derudover var der jo det med, at jeg ikke kunne mærke mine følelser.

Her foreslog Britt, at jeg havde en dag med fokus på glæde, en dag med sorg og så slutte af med en dag i stilhed.

Jeg var mere end villig til at prøve det af, så første morgen startede med, at vi lavede yoga som var hjerteåbnere og gav glad energi. Da de 2 timers morgen yoga var vel overstået, så var jeg klar til at gå ud og møde verden med et åbent hjerte og hvilken dag jeg fik.

En helt igennem fantastisk dag, hvor der ikke var en eneste trist tanke… Var så glad da jeg om aftenen kom tilbage til yoga timen og kunne fortælle om min dejlige dag. Havde brugt en del tid på at iagttage og nærstudere planterne og blomsterne og insekterne på min vej hjem til min skønne bungalow. Fik dykkerfødderne og maske på og begav mig ud i det skønne vand og kiggede på alle de små og store fisk. Så en fisker, der kom hen af stranden med et lille fiskenet, som han kastede ud over en stime fisk, der var helt inde ved kanten og fangede dermed aftensmaden. Samlede skaller på min vej op til restauranten, hvor frokosten skulle indtages….ja, jeg kunne blive ved med at fortælle om, hvor skøn en dag jeg havde. Havde virkelig fået åbnet øjnene for, hvor meget der er at være taknemmelig og glad for.

Dag nr. 2 hvor det var sorgen, der skulle bearbejdes, var også skøn men på en helt anden måde. Fik vendt tankerne indad og som noget af det bedste - jeg fik grædt. Hvilket det er årevis siden jeg sidst har gjort - alt i alt en super god dag.

Dag nr. 3 var en dag i stilhed – hvilket ikke var så svært, da jeg gerne går dage, hvor jeg ikke kommunikerer med nogle. Men alligevel var det dejligt ikke at skulle forholde sig til noget, jeg skulle bare tulle omkring med mig selv.

Nu kan jeg jo ikke se mig selv med andres øjne, men Britt sagde, at jeg foldede mig ud som en blomst.
Og det er jo skønt, når jeg mærker det er det indtryk andre nu får af mig. Mig der førhen duknakket kom ind i et lokale.

Fik den sidste dag lige vendt med Britt, at jeg måske gerne ville uddanne mig til yogalærer – hvilket hun var overbevist om ville være det rigtige for mig – så måske drager jeg en tur til Indien i den nærmeste fremtid.

Jeg kan efter jeg er kommet hjem sagtens mærke, at der er sket en hel del med mig. Nu gider jeg faktisk, at stå op om morgenen - livet er jo værd at leve!

Jeg kan kun takke for en helt fantastisk oplevelse og giver Britt mine varmeste anbefalinger - hun er bare en helt igennem FANTASTISK og skøn kvinde.

Det er helt sikkert, at jeg skal med Britt på yogaferie igen næste år, et eller andet sted i verden.

De varmeste hilsner den engang duknakkede Hanne

 


 

 

 

"Jeg havde aldrig drømt om, at jeg ville blive rettet ud med kun 8 dages yoga, men det er hvad jeg blev!"

 

 

"helt fantastisk, hvad det gør for ens humør"

 

"min selvtillid er kommet et eller nogle trin op af stigen!"