www.balancen.net © 2011 • www.yogabalancen.net

yogaferie

kan ses som en ydre såvel som indre rejse, hvor du udover at lade batteriet op, kan vende hjem igen med større bevidsthed

 

 

        


"Mit søvnbehov blev mindsket med ca 2 timer og der sænkede sig en ro over mit sind."

læs mere om stines oplevelse nedenfor:

 

Yogaferie på Symi juni 2011
 
"Jeg valgte at tage på yogaferie, fordi jeg for første gang nogensinde skulle rejse alene...
Det virkede som en oplagt måde at få dyrket noget motion og samtidig have mulighed for at være social, uden at det dog var en nødvendighed.
 
Jeg havde en enkelt yogatime hos Britt for omkring 7 år siden og huskede hende som en dygtig underviser- det viste sig senere, at jeg kunne huske stort set alt, hvad hun havde lært os.

Jeg må sige, at alle de bekymringer, jeg på forhånd gjorde mig, om ting der muligvis kunne blive problematiske, både i forhold til yoga og mennesker, blev gjort fuldstændigt til skamme!!!
 
Jeg fik mit livs oplevelse ved at dyrke yoga op til 5 timer dagligt og fik oven i købet fornøjelsen af tre vidunderlige kvinder, der bragte hvert deres til et dejligt samvær på kryds og tværs.

Hvad angår yogaen er jeg normalt til løb og styrketræning, men oplevede at blive mere udfordret på min fysik af yoga!
På bare 3 dage kunne jeg mærke en markant forskel på min styrke (tænk, at det er muligt) og kunne gå længere ud i de forskellige stræk.
 
Mit søvnbehov blev mindsket med ca 2 timer og der sænkede sig en ro over mit sind.
 
Jeg opdagede, at jeg stadig havde en skavank med mit bækken, som jeg egentlig troede en kiropraktor havde gjort kål på for flere år siden, men er stadig i stand til at lave samtlige stillinger - jeg skal bare være forsigtig.
Mine lændeproblemer forsvandt under vores uge i Grækenland og med bare et par gange yoga herhjemme om ugen, kan jeg holde det ved lige.
 
Jeg skal helt sikkert med til Mexico til efteråret for at genopleve en fantastisk kombination af yoga, ferie og skønne mennesker.
 
Efter at være kommet hjem, oplever jeg at have lettere ved at træffe beslutninger og at jeg er fri for stress... Sikke en gave!
 
Til sidst en stor tak til Britt for at være et menneske, der kan så mange forskellige ting - det er en gave at kende hende!"
 
Stine

 

 

 

pedi bugten                                                               pedi beach hotel

på udflugt over bjergene med udsigt til nabobugten, agia marina

 


yoga på taget
til solopgang