www.balancen.net © 2014 • www.yogabalancen.net

phangan

februar 2014

yoga i paradis 

 

         


coverbilledet forestiller udsigten fra min hytte i starten af februar, inden 'mit' træ mister sine røde blade

 

flere billeder fra paradiset HER

sidste yogimail fra øen HER


læs
dortes
 dagbog 
fra 2 ugers retreat

 

namaste                          yogimail februar 2014

 

udover en masse meditativ yoga på måtten har vinterens yogaferier i indien og nu her i thailand budt på mange store øjeblikke udenfor yogamåtten med meditation til solnedgangen i vandkanten, på varkalas røde klipper og nu her på øen phangan ved solopgang midt i regnskoven og i vandkanten til solnedgang...

 

måneden er fløjet afsted med uendelig mange tibetanere, hvor jeg igen har måttet konstatere, at programmet med de 5 tibetanere er intet mindre end fantastisk.

 

uanset hvilken baggrund kan alle være med - ALLE mærker, det er godt for dem og at de snart bliver smidigere og stærkere.

 

fordelen ved at gentage det samme program hver morgen er, at vi gennem kontinuiteten hver især mærker vores udvikling mere tydeligt - og mon der er noget, der motiverer mere? :-)

 

ingen slipper helt fri for at mærke sine ubalancer og vi har alle noget 'at arbejde med' og bliver alle hver vores skavanker, styrker og svagheder bevidst.

men da øjnene er lukkede, undgås følelsen af sammenligning og man giver sig hen til sin egen proces.

 

at man samtidig mentalt koncentrerer sig om at tælle, samt at mærke, det er en åndedrætsøvelse gør, at oplevelsen bliver holistisk.

 

man opdager yoga er en tilstand - ikke noget man dyrker, men noget man kan være....

 

ikke to kroppe er ens og de samme øvelser/asanas kan både se forskellige ud og udføres forskelligt - og alligevel passer dette geniale program alle!

 

vi har nu lavet programmet hver morgen gennem 11.uger og det er utrolig berigende for mig som lærer at opleve de mange forskellige resultater.
tydeligt ses det udefra, hvor smidigheden konstant øges i takt med styrken ved, at alle til sidst kommer op på 21 omgange af hver rite, som øvelserne kaldes.

 

da der er flere, der har sagt, de gerne vil blive ved med programmet derhjemme og jeg tror, har jeg sat de 5 tibetanere op med billeder og tekst lige til at printe ud HER

 

tratak og meditation til solnedgangudsigten fra det lokale buddhist tempel med regnskov så langt øjet rækker...

 


simple living er lidt nemmere, når man bor i en kokoshytte på stranden...