www.balancen.net © 2014 • www.yogabalancen.net

phangan

marts 2014

yoga i paradis 

 

        

 

 


coverbilledet forestiller
dagens meditative yoga med tratak til solnedgangen

 

 

flere billeder fra paradiset HER

sidste yogimail fra øen HER

 

se månedens urt her

 

namaste yogier og yoginier                                marts

 

vinterens yogaferier er fløjet afsted fyldt med mange store øjeblikke på og udenfor yogamåtten.

 

meditative udflugter gennem rismarkerne ud til kysten, hvor vi mediterede, mens solen gik ned i havet...sidste gang endda med besøg af mange grønne papegøjer.

 

meditative sejlture i husbåde, hvor vi serviceredes med masala chai og på den ene tur kom op på hele 10 ananas... hele dagen på det stille grønne backwaters, hvor vi sejlede op ad floden og besøgte Ammas ashram...den ene gang fik vi endda et kram! <3

 

 

vi besøgte de lokale templer og dyrkede yoga i vandkanten og tratak i det gyldne lys.

 

vi vandrede gennem regnskoven op ad bjerget og mediterede midt i junglen, hvor naturen vibrerer af liv med alverdens eksotiske lyde og legende aber.

 

uanset hvilken baggrund kunne alle være med - ALLE blev dag for dag stærkere og smidigere og mærkede, det var godt for dem.

et af højdepunkterne var, da Torsten nægtede at komme ud af det stående foroverbøjede rygstræk, fordi som han glædestrålende jublede: 'jeg har ikke været så smidig siden dengang jeg spillede håndbold som 16 årig for over 20 år siden!!'

 

det er dejligt for mig at se, hvordan mere end 50% vælger at komme tilbage og hvorfor jeg blir 'nødt til' at udvide programmet med nye yogaferier...

 

derfor sætter jeg to nye yogarejser på programmet:

 

rundrejse i rajastan 25.januar - 7.februar 2015

yoga i yelapa, mexico 25.oktober-14.november 2015

  

yoga er en tilstand - ikke noget man dyrker, men noget man kan være....salig, som Annette beskrev det en af de sidste dage efter morgenens tibetanere.

 

ikke to kroppe er ens og de samme øvelser/asanas kan både se forskellige ud og udføres forskelligt - og alligevel passer de 5 tibetanere alle!

 

vi lavede programmet hver morgen gennem 12 ugers yogaferie og det var en øjenåbner og berigende for mig som lærer at opleve de mange forskellige resultater.

 

da flere har sagt, at de gerne vil blive ved med programmet derhjemme og jeg tror, verden bliver et bedre sted, jo mere yogabølgerne breder sig :-) har jeg sat de 5 tibetanere op med billeder og tekst lige til at printe ud HER

 

 tratak og meditation til solnedgang